Hitta till träning och matcher

Hammarby IF Rugbyförening är idag hemmahörande på Skarpnäcks Sportfält, Horisontvägen 15. Här tränar vi på naturgräs eller konstgräs under perioden april-oktober och spelar också våra hemmamatcher. Planen är att vi sommaren 2021 ska flytta till nybyggda rugbyplaner på Gubbängsfältet.

Hitta till Skarpnäck

Du tar dig hit genom att åka tunnelbana till Skarpnäck och därefter gå cirka 400 meter.

Du kan också komma med buss från exempelvis Älvsjö och gå av vid Norra Sköndal (eller Stora Sköndals väg) och därefter gå 1-2 kilometer beroende på vilken hållplats du gick av vid.

För dig som kommer med bil finns det parkering strax intill planerna.

Vinterhalvåret

Under november-mars tränar våra lag på olika platser i söderförort. Uppdaterad information om var respektive lag tränar hittar du i kalendern och på respektive lags sida.