I år spelar vårt A-lag i serien Allsvenskan North, vilket motsvarar division 1 från förra året. Vi valde själva att ta steget ner eftersom vår bedömning var att vårt nya och unga lag kommer utvecklas bättre på den här nivån. I den här serien spelar fyra lag som möts i dubbelmöten under våren och delar av hösten. Därefter kommer lagen möta de fem lagen från den södra divisionen i placeringsmatcher.

Förra året avslutades med en träningsmatch mot Uppsala. Den här säsongen möts de igen den 4 juni.

I serien spelar Exiles B-lag, vilket gör att vi förutom våra tre hemmamatcher och spelar en av bortamatcherna hemma på Gubbängen. Vi spelar de två sista två matcherna i Täby resp Uppsala, dvs nära för de fans som vill följa med. Vill du hålla dig uppdaterad är vår facebooksida med event det säkraste sättet, här kommer du också hitta länkar till streaming för våra hemmamatcher, och förhoppningsvis från bortamatcherna med. Du hittar matchresultat på förbundets hemsida.

Förutom spel i denna serie kommer Hammarby också spela med ett lag i Mälardalens Super10´s. Detta är en nystartad utvecklingsserie som passar perfekt för alla våra nya herrspelare som kommer att spela sin första säsong i år. Det blir också spel i 7s, kval och förhoppningsvis ett slutspel som i år går i Linköping under SM-veckan.

Spelschema Allsvenskan North 15s

Senareläggs, nytt datum ej satt Stockholm Exiles B vs Hammarby IF Rugby – Gubbängens Rugbyarena, A-plan

21 maj kl 16.00 Hammarby IF Rugby vs Erikslunds Rugby – Gubbängens Rugbyarena, A-plan

4 juni kl 14.00 Hammarby IF Rugby vs Uppsala RFC – Gubbängens Rugbyarena, A-plan

6 aug kl 12.00 Hammarby IF Rugby vs Stockholm Exiles B – Gubbängens Rugbyarena, A-plan

13 aug kl 14.00 Uppsala RFC vs Hammarby IF Rugby – Fyrisfjärden, Uppsala

20 aug kl 14.00 Erikslunds Rugby vs Hammarby IF Rugby – Täby Rugbycenter