Hammarby IF Rugbyförening är hemmahörande på Gubbängens Rugbyplaner, som ligger på Gubbängens Sportfält. Här spelar vi våra hemmamatcher och här tränar vi också merparten av våra träningar under sommarhalvåret. Dessutom tränar vi på Skarpnäcks Sportfält. Under vintern tränar vi på olika planer runt om i söderort, bland annat Farsta IP och Gubbängens Bollplan. I vår kalender hittar du alltid rätt plats för varje träning och match.

Hitta till Gubbängen

Gubbängens A-plan är den som ligger närmast Gubbängens Centrum och som har läktare. B-planen är den som ligger närmast omklädningsrummen/servicebyggnaden och parkeringen.

Åker du kommunalt till Gubbängens Sportfält är det lättast att ta tunnelbanans Farsta-linje till Gubbängens Centrum. Från Gubbängens centrum är det cirka 600 meter att gå till planerna.

Om du kommer med bil parkerar du lättast på parkeringen som finns i anslutning till omklädningsrummen vid Örbyleden. Titta närmare på kartan här.

Hitta till Skarpnäck

I Skarpnäck tränar vi på två olika konstgräsplaner, dels fotbollens konstgräs (har fotbollsmål) som ligger norr om parkeringen och dels på rugbyns konstgräs (har rugbymål) som ligger söder om parkeringen och strax intill cricketgräsplanerna.

Du tar dig hit genom att åka tunnelbana till Skarpnäck och därefter gå cirka 400 meter.

Du kan också komma med buss från exempelvis Älvsjö och gå av vid Norra Sköndal (eller Stora Sköndals väg) och därefter gå 1-2 kilometer beroende på vilken hållplats du gick av vid.

För dig som kommer med bil finns det parkering strax intill planerna.