Hammarby Rugby vill gärna ha ett nära samarbete med våra sponsorer. För oss innebär det att vi på olika sätt vill gengälda den support du ger oss. Det kan till exempel innebära att vi gör jobbuppdrag eller på andra sätt är synliga i din verksamhet. Våra sponsorer får också en synlighet i våra kanaler, exempelvis via sociala medier. Olika förutsättningar kan gälla beroende på vilken överenskommelse vi har.

Vi arbetar aktivt för att våra olika lag ska ha samma förutsättningar att bedriva sina verksamheter. Det innebär att vi oftast skapar samarbeten där hela vår förening gynnas. Vi redovisar till dig vad ditt stöd har inneburit för vår förening, och berättar det också i våra kanaler.

Varför sponsra just Hammarby Rugby?

Hammarby Rugby vill erbjuda tränings- och tävlingsverksamhet för samtliga ålders- och könskategorier för att bidra till en inkluderade och jämställd sport. Detta märks exempelvis genom att vi strävar efter att ge våra lag lika mycket publicitet och likvärdiga ekonomiska fördelar. I vår föreningskultur strävar vi efter att varje individ ska respekteras, uppskattas och uppleva ett schysst bemötande. Detta gäller både på och vid sidan av planen och både inom och utanför föreningen. Vi strävar efter hållbarhet, både i vår struktur och i de beslut vi fattar.

Vi arbetar utifrån en 5-årsplan för att uppnå målet om minst 400 medlemmar och dubbla lag i alla åldersklasser. Läs mer i vår vision.

Hammarby Rugby har tre färdiga paket som sponsorer kan välja på. Nivåerna baseras på hur mycket ni vill sponsra med och hur långt avtal ni vill teckna. Som en teaser så finns det flera möjligheter för exponering som t.ex. chans att hänga upp banderoll vid våra hemmamatcher. Vill du veta mer exakt om vad respektive paket innehåller – kontakta info@hammarbyrugby.se.

Vill du stödja oss på annat sätt? Vi är öppna för förslag och har också fler egna idéer på lager så hör av dig till oss så tittar vi tillsammans på en bra lösning.