Hammarby Rugby vill gärna ha ett nära samarbete med våra sponsorer. För oss innebär det att vi på olika sätt vill gengälda den support du ger oss. Det kan till exempel innebära att vi gör jobbuppdrag eller på andra sätt är synliga i din verksamhet. Våra sponsorer får också en synlighet i våra kanaler, exempelvis via sociala medier. Olika förutsättningar kan gälla beroende på vilken överenskommelse vi har.

Vi arbetar aktivt för att våra olika lag ska ha samma förutsättningar att bedriva sina verksamheter. Det innebär att vi oftast skapar samarbeten där hela vår förening gynnas. Vi redovisar till dig vad ditt stöd har inneburit för vår förening, och berättar det också i våra kanaler.

Varför sponsra just Hammarby Rugby?

Hammarby Rugby vill erbjuda tränings- och tävlingsverksamhet för samtliga ålders- och könskategorier för att bidra till en inkluderade och jämställd sport. Detta märks exempelvis genom att vi strävar efter att ge våra lag lika mycket publicitet och likvärdiga ekonomiska fördelar. I vår föreningskultur strävar vi efter att varje individ ska respekteras, uppskattas och uppleva ett schysst bemötande. Detta gäller både på och vid sidan av planen och både inom och utanför föreningen. Vi strävar efter hållbarhet, både i vår struktur och i de beslut vi fattar.

Vi arbetar utifrån en 5-årsplan för att uppnå målet om minst 400 medlemmar och dubbla lag i alla åldersklasser. Läs mer i vår vision. Vill du veta mer om hur vår verksamhet utvecklas kan du exempelvis läsa i vår verksamhetsberättelse för 2019 och i planen för 2020.

 

Bli matchsponsor

Som matchsponsor väljer du en match i 15-manna eller en matchhelg i 7-manna som du vill stödja.

Som matchsponsor får du

  • Synlighet i all kommunikations före, under och efter matchen. Spridning sker online, och vid hemmamatcher även på plats vid hemmaplanen.
  • Synlighet i Hammarby Rugbys kommunikationskanaler (webb, sociala medier och nyhetsbrev) hela 2020.
  • Ett foto av laget som spelar matchen du sponsrar
  • Delta på föreningens årsmiddag, representerad av två personer utan kostnad. Fler personer kan delta till självkostnadspris.

Se damernas spelprogram respektive herrarnas spelprogram för att se vilken av våra matcher du vill stödja. 2020 kostar samtliga matcher i kvalet till 7-sjumanna och gruppspelet i 15-manna 4500:- vardera. Dessutom räknar vi med SM-slutspel för både damerna (Malmö) och herrarna (Norrköping) i 7-manna och för herrarna i 15-manna. Vet du redan nu att du vill sponsra något av dessa tillfällen så finns det möjlighet även till det. Kontakta oss på e-post info@hammarbyrugby.se så hör vi av oss på en tid som passar dig.

 

Tröjsponsor för damerna

Vårt nystartade damlag har helt nya tröjor där det än så länge finns plats för ditt företag att synas. Damerna som spelade sina allra första matcher den 1 augusti i år får just nu mycket uppmärksamhet, kanske vill du vara med och synas? Om du kliver på tåget nu får du dessutom 2021 på köpet.

Som tröjsponsor får du

  • Ditt företags logga tryckt på våra matchtröjor vilket garanterar synlighet på alla matcher och i alla sammanhang där våra spelare syns live eller på foto/film iklädda matchställ.
  • Synlighet i all kommunikations före, under och efter alla matcher som laget spelar. Spridning sker online, och på plats på vår hemmaplan.
  • Synlighet i Hammarby Rugbys kommunikationskanaler (webb, sociala medier och nyhetsbrev) under hela sponsorperioden.
  • Ett foto av laget du sponsrar iklädda matchställ
  • Delta på föreningens årsmiddag, representerad av två personer utan kostnad. Fler personer kan delta till självkostnadspris.
  • Förtur till att sponsra oss ytterligare år

Vill du veta mer eller har du redan bestämt dig? Kontakta oss på info@hammarbyrugby.se så hör vi av oss på en tid som passar dig.

 

Vill du stödja oss på annat sätt? Vi är öppna för förslag och har också fler egna idéer på lager så hör av dig till oss så tittar vi tillsammans på en bra lösning.