Tacklingsträning är ett av alla moment som ingår på träningen.

Knatterugby är träning för de allra minsta spelarna i Hammarby, de flesta är 5-6 år gamla. Träningen är en lekfull mix av rugbyinspirerade övningar och allmän rörelseträning som främjar barns utveckling och rörelsekompetens. Du som förälder förväntas vara med på träningarna tillsammans med ditt barn.

Flickor och pojkar tränar tillsammans och i den här åldern spelar vi inga matcher.

Innan ni kommer ner på en träning och testar vill vi att ni registrerar er hos oss. På det sättet får ni också tillgång till all information via vårt intranät, och riskerar inte att missa om en träning ställs in med kort framförhållning.

Har ni några frågor eller vill veta mer, kontakta oss på ungdom@hammarbyrugby.se

Så här tränar vi

Vi erbjuder 45minuter träning en dagar i veckan. Titta i kalendern för att se uppdaterade träningstider.

Under sommarsäsongen, oftast från april-oktober, tränar vi på Skarpnäcks Sportfält och på Gubbängens Rugbyplaner. Under vintersäsongen tränar vi inomhus, men brukar också ha ett träningsuppehåll.

Veta mer

Här kan du läsa mer om avgifter.

Här kan du läsa mer om hur vi i Hammarby Rugby arbetar med säker träning.

Historia

Hösten 2019 startade vi i smyg våra träningar för de allra minsta, knatterugby. Laget har sedan dess sakta men säkert växt och fler och fler knattar ansluter för att få leka med rugbybollen. Våra första knattar har vi det här laget hunnit växa till sig och spelar idag i U8 och U10.