Våra erfarna P18-spelare tränar och spelar idag tillsammans med Stockholm Exiles. Nya spelare tas emot under hela året och tränar tillsammans med herrarnas utvecklingslag. Innan ni kommer ner på en träning och testar vill vi att ni registrerar er hos oss. På det sättet får ni också tillgång till all information via vårt intranät, och riskerar inte att missa om en träning ställs in med kort framförhållning.

Har ni några frågor eller vill veta mer, kontakta oss på p18@hammarbyrugby.se

Så här tränar vi

P18 tränar både med vårt herrlag två gånger i veckan, och en gång i veckan med Exiles P18 som vi också spelar matcher tillsammans med. Titta i kalendern för att se uppdaterade träningstider.

Under sommarsäsongen, oftast från april-oktober, tränar vi på Skarpnäcks Sportfält och på Gubbängens Rugbyplaner. Under vintersäsongen tränar vi utomhus, men brukar också ha ett träningsuppehåll.

Matcher

Som P18 kan man spela match med 7 eller 15 spelare på plan, båda varianterna spelas på stor plan. Det finns ganska få lag i Sverige, så därför spelas en del matcher i regionsformat istället.

Efter match är det tredje halvlek. Det innebär att motståndarna träffas och äter tillsammans. Detta är en av de saker som gör rugbyn unik jämfört med andra idrotter och introduceras därför tidigt för spelarna.

Veta mer

Här kan du läsa mer om avgifter.

Här kan du läsa mer om hur vi i Hammarby Rugby arbetar med säker träning.

Historia

Hammarby har i flera år haft en eller ett par spelare i åldersklassen P18. Eftersom det spelas flest matcher i 15-manna har vi dock sällan spelat matcher i föreningens namn utan istället samarbetar vi med andra föreningar.