Barn och ungdom

Barn- och ungdomsspelare uppställda intill varandra.

Lagbild med några av våra barn- och ungdomsspelare.

Är du mellan 9 och 18 år? Kom och prova rugby – mer än en idrott.

Säsongen 2019 spelar Hammarby med två barn- och ungdomslag, U12 som är 10-12 år och U14 som är 13-14 år gamla. I båda lagen tränar och spelar flickor och pojkar tillsammans. Vi har också spelare som är 9-10 år gamla och vill gärna få ihop ett lag även i denna ålder. Våra äldsta killar är 16-17 år och spelar i åldersklassen U18.

Alla som är 9-14 år delar träningstid, och tränar både tillsammans och uppdelat. När vi spelar match kan vi ibland göra det tillsammans med andra klubbar.

 

Alla är välkomna och kamratskap en av våra viktigaste värderingar. Genom rugby får du en allsidig träning, goda värderingar, trygghet och väldigt många roliga stunder!

Vi inom Hammarby IF Rugbyförening håller på att utveckla vår ungdomssektion och har som vision att skapa en hållbar ungdomssektion som sätter den enskilde utövaren i centrum i en inkluderande verksamhet styrd av bestående värderingar.

Vi vill bjuda in alla som känner att dom vill vara med i en förening som vill bidra till delaktighet i en meningsfull och utvecklande fritid för alla som väljer att vara med.

Hoppas vi ses snart och välkommen!

 

Hör gärna av dig innan du kommer till en träning så att vi kan ta emot dig på bästa sätt. Kontaktuppgifter hittar du här.