Barn och ungdom

Barn- och ungdomsspelare uppställda intill varandra.

Lagbild med några av våra barn- och ungdomsspelare.

Är du mellan 5 och 18 år? Kom och prova rugby – mer än bara sport.

Hammarby Rugby är en växande förening som idag har barn- och ungdomsspelare från 5-18 år. I vissa åldrar har vi egna lag och i andra åldersgrupper spelar vi match tillsammans med andra föreningar, men tränar tillsammans i Hammarby. I de yngre åldrarna tränar och spelar tjejer och killar tillsammans, det finns också två rena flickklasser (F15 och F18) där tjejer spelar för sig. Våra äldre spelare, P16, P18 och F18 tränar idag med våra utvecklingslag på dam- respektive herrsidan.

Du hittar träningstider för respektive lag under deras lagsidor och i kalendern. Du kan också höra av dig till info@hammarbyrugby.se om du har funderingar.

 

Hör gärna av dig innan du kommer till en träning så att vi kan ta emot dig på bästa sätt. Kontaktuppgifter hittar du här.

 

Att spela i Hammarby Rugby

I Hammarby Rugby är alla välkomna och kamratskap är en av våra viktigaste värderingar. Genom rugby får du en allsidig träning, goda värderingar, trygghet och väldigt många roliga stunder!

Vi strävar efter att vara en jämlik, rättvis och hållbar förening. Vi har också ambitionen att fortsätta växa och 2025 vill vi ha minst ett lag i varje åldersgrupp. Vi välkomnar dig som förälder som vill engagera dig och erbjuder familjemedlemskap för att du ska kunna vara med och påverka föreningens utveckling.