En del av våra yngre spelare.

Hammarby Rugby är en växande förening som idag har barn- och ungdomsspelare från 5-18 år. I de yngre åldrarna, från knatte och upp till U12 har vi egna lag och i de äldre åldersgrupperna spelar vi ibland eller alltid tillsammans med en annan förening.

I rugby tränar och spelar tjejer och killar tillsammans fram till och med U14. Tjejer som kan söka dispens för att spela med ett år yngre spelare får därmed spela med killar tills de är 15 år. Det finns också två rena flickklasser (F15 och F18) där tjejer spelar för sig. Våra äldre spelare, P16, P18 och F18 tränar idag med våra utvecklingslag på dam- respektive herrsidan. I klassen P18 tränar vi också tillsammans med Stockholm Exiles.

Nya spelare är välkomna till alla lag under hela året. Innan ni kommer ner på en träning och testar vill vi att ni registrerar er hos oss. På det sättet får ni också tillgång till all information via vårt intranät, och riskerar inte att missa om en träning ställs in med kort framförhållning.

Har ni några frågor eller vill veta mer, kontakta oss på ungdom@hammarbyrugby.se

 

Veta mer

Här kan du läsa mer om avgifter.

Här kan du läsa mer om våra ledare.

Här kan du läsa mer om hur vi i Hammarby Rugby arbetar med säker träning.

 

Att spela i Hammarby Rugby

I Hammarby Rugby är alla välkomna och kamratskap är en av våra viktigaste värderingar. Genom rugby får du en allsidig träning, goda värderingar, trygghet och väldigt många roliga stunder! 

I barn- och ungdomsrugby byter man åldersklass var annat år eftersom åldersklasserna är låsta vid ålder och inte vilket år du är född. Därför samarbetar våra tränare en del över åldersklasserna så att barnen ska bli trygga med föreningskompisarna som är äldre och yngre, samt med flera tränare i föreningen.

Vi strävar efter att vara en jämlik, rättvis och hållbar förening. Vi har också ambitionen att fortsätta växa och 2025 vill vi ha minst ett lag i varje åldersgrupp. Vi välkomnar dig som förälder som vill engagera dig och erbjuder familjemedlemskap för att du ska kunna vara med och påverka föreningens utveckling.