Herrarnas utvecklingslag är tänkt som en plattform in i herrarnas verksamhet. Laget är till för ungdomar från 16 år och uppåt, vuxna nybörjare och spelare som varit borta från sporten ett tag och vill mjukstarta. Här fokuserar vi på rugbyns grunder och det finns inga krav på förkunskaper.

Nya spelare kan börja när som helst under året. Innan du kommer ner på en träning och testar vill vi att du registrerar er hos oss. På det sättet får du också tillgång till all information via vårt intranät, och riskerar inte att missa om en träning ställs in med kort framförhållning.

Har ni några frågor eller vill veta mer, kontakta oss på herr@hammarbyrugby.se

 

Så här tränar vi

Utvecklingslaget tränar en gång i veckan. Denna träning ligger precis innan herrarnas träning och tanken är att du som kan, vill och känner sig redo, har möjlighet att fortsätta träna med A-laget efteråt. När du och tränare är överens kan du också börja träna med A-laget ytterligare en dag i veckan.

Under sommarsäsongen, oftast från april-oktober, tränar vi på Skarpnäcks Sportfält och på Gubbängens Rugbyplaner. Under vintersäsongen tränar vi utomhus, men brukar också ha ett träningsuppehåll.

 

Matcher

Målet är att du som spelar i utvecklingslaget ska få matchträning på din nivå innan du börjar spela matcher med A-laget. Detta kan ske genom att vi samarbetar med andra klubbar i lägre serier eller om möjlighet finns, att vi också spelar matcher som ett eget lag mot andra klubbar på samma nivå.

 

Veta mer

Här kan du läsa mer om avgifter.

Här kan du läsa mer om våra ledare.

Här kan du läsa mer om hur vi i Hammarby Rugby arbetar med säker träning.

 

Historia

Hammarby har i perioder haft ett utvecklingslag (ofta kallat Bees). 2020, precis före pandemin startade vi upp igen, vilket blev en kortlivad träningsperiod på grund av de restriktioner som sedan kom. From hösten 2021 gör vi ett nytt försök.