Hammarbys herrlag består av en blandning av erfarna och nyare spelare. Vi har en stor internationell mix med spelare från bland annat Spanien, Frankrike och England i laget och vi välkomnar alla oavsett tidigare erfarenhet.

Om du har spelat rugby tidigare och vill spela med vårt A-lag är du välkommen att kontakta oss på herr@hammarbyrugby.se eller registrerar dig och komma ner på en träning. På det sättet får du också tillgång till all information via vårt intranät, och riskerar inte att missa om en träning ställs in med kort framförhållning. Vi har också ett utvecklingslag som kan passa dig som är ny eller inte vill spela på högsta nivå.

 

Så här tränar vi

A-laget tränar normalt två gånger i veckan. Titta i kalendern för att se uppdaterade träningstider.

Under sommarsäsongen, oftast från april-oktober, tränar vi på Skarpnäcks Sportfält och på Gubbängens Rugbyplaner. Under vintersäsongen tränar vi utomhus, men brukar också ha ett träningsuppehåll.

 

Matcher

Hammarby spelar både 7´s och 15´s och seriespelet kan se olika ut från år till år. Ibland spelas det mer regionalt och ibland med nationella serier. Hammarbys herrar har spelat nästan alla säsonger i den högsta serien.

 

Veta mer

Här kan du läsa mer om avgifter.

Här kan du läsa mer om våra ledare.

Här kan du läsa mer om hur vi i Hammarby Rugby arbetar med säker träning.

 

Historia

Hammarby har funnits sedan 2000 och har främst varit ett herrlag. Ofta har de spelat i den högsta ligan. 2018 tog vi -SM-silver i 7´s.