Hammarby Rugby säljer prisvärda underkläder genom Newbody. Varje försäljningsomgång har olika mål och pengarna används direkt i vår verksamhet. Newbody har nu utökat sin försäljning med att också innehålla en del kryddor och badrumsprodukter.

Pågående säljperiod – 12 april – 31 maj 2022

I den här säljomgången fortsätter vi att sälja varje verksamhet för sig. Köper du från något av verksamhetsområdena så stödjer du just dem, köper du från föreningen stödjer du föreningen som helhet. Pengarna som en verksamheterna drar in används till att finansiera deras baskostnader, till exempel träningsutrustning eller resor till matcher. Målet är att vi tillsammans slår den förra försäljningen, dvs vi vill sälja för minst 12 000:-

Din beställning levereras hem till dig på bara några dagar och du betalar säkert till NewBody som sedan överför vinsten till oss. Om du har några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på ekonomi@hammarbyrugby.se

Här kan du beställa om du vill stödja föreningen i stort.

Här kan du handla om du vill stödja barn- och ungdomslagen.

Här kan du handla om du vill stödja damverksamheten.

Här kan du handla om du vill stödja herrverksamheten.

Här kan du handla om du vill stödja touchverksamheten.

Vad

Newbody är prisvärda underkläder och träningskläder med hög kvalitet som går att köpa via internet. I deras shop finns också kryddor och badrumstillbehör. När du köper Newbody via Hammarby IF Rugby går en del av förtjänsten till oss.

När

Hammarby IF Rugby har Newbodys produkter till försäljning en till två gånger per år.

Varför

Syftet med att sälja Newbody är att dra in pengar till föreningens verksamhet. Vissa säljperioder kan pengarna gå till särskilda projekt eller aktiviteter, ibland kan pengarna användas till att stödja en sektion i allmänhet.

Vem

Vem som helst kan beställa via vår försäljning via en öppen säljlänk. Beroende på vilken säljlänk du använder stödjer du olika delar av vår verksamhet.

Hur har det gått tidigare?

Omgång 3, Maj 2021

Målet: 12 000:- fördelat på våra lagkassor.

Resultat: 12 093:- fördelat på våra lagkassor.

Omgång 2, Augusti 2020

Målet: 10 000:- fördelat på våra lagkassor.

Resultat: 11 544:- fördelat på våra lagkassor.

Omgång 1, Januari 2020

Målet: 10 000:- till damernas matchställ.

Resultat: 9567:- till damernas matchställ.