Ledarteam herrar

Herrsektionen består säsong 2020 av två lag, ett A-lag som spelar i högsta serien Allsvenskan och ett utvecklingslag för nya spelare och för dem som inte kan eller vill satsa lika mycket på sitt spelande. Ledarteamen inför året håller på att byggas upp, vill du vara med och engagera dig? Hör av dig till info@hammarbyrugby.se eller herr@hammarbyrugby.se

Vill du börja spela eller av annan anledning komma i kontakt med teamet, maila oss på herr@hammarbyrugby.se

 

Johan Gustavsson – Lagkapten A-laget, herransvarig styrelsen

Bild på Johan GustavssonJohan var med redan när Hammarby IF Rugbyförening bildades och har varit en del av föreningen sedan dess. Under flera av dessa år har han suttit i styrelsen och sedan 2018 är han herransvarig där. De senaste åren har han varit lagkapten för laget och varit en viktig del i föreningens framgångar.

 

Jeff Ruttle – Tränare Herr A-lag

Jeff Ruttle spelade 2019 i Hammarbys A-lag men bestämde sig efter säsongen att lägga skorna på hyllan. Med spelarerfarenhet från Irland, Belgien, Holland och Sverige har han en stor erfarenhet av rugby. Efter ett år i föreningen har han också en hyfsad koll på var Hammarby står som förening och vad A-laget behöver.

 

 

 

Joshua Donegan – Tränare Herr Utvecklingslag

Joshua har växt upp både i Sverige och på Irland och spelade där klunghalv i sin lokala klubb. Sedan ett par år bor han på heltid i Sverige och vill nu utveckla svensk rugby och Hammarbys verksamhet. Som tränare för herrarnas utvecklingslag har han ambitionen att varje spelare ska få chansen att utvecklas utifrån den nivån den befinner sig på.

 

Theo Njuru – Tränare Herr Utvecklingslag

Ansiktsbild på Theo NjuruTheo tar säsongen 2020 ett kliv in i Hammarby Rugbys tränarteam för seniorsektionen. Theo spelade sin sista säsong för A-laget 2018, och har innan dess i cirka 10 års tid varit Hammarby troget som seniorspelare. Han har en framgångsrik spelarkarriär bakom sig där han spelade i junior- och seniorlandslaget, både i 7´s och 15´s. Genom att engagera sig som tränare vill Theo ge tillbaka till klubben som betytt mycket under många år som spelare.