Vill du prova rugby?

Då är chansen här! Hammarby Rugby söker just nu nya spelare i olika åldrar och av olika könstillhörighet! Oavsett rugbyerfarenhet, både nybörjare och tidigare spelare, är välkommna till oss! Vi har barn- och ungdomslag och seniorlag i olika kategorier och önskar att utöka vår verksamhet med fler spelare och lag.

Har du vad som krävs för spela rugby?

I många sporter kan det vara svårt att få möjlighet som vuxen vara nybörjare och att börja med en ny sport, men i rugby erbjuder vi den möjligheten! Vill du träna för gemenskapen eller träna för att bli bäst? Du väljer själv på vilken nivå du vill lägga ribban så hjälper och stöttar vi dig i din utveckling och möjliga satsning. Rugby är en sport för alla!

 

Vad behöver du för att spela rugby?

Fotbollsskor, tandskydd och oömma kläder! En vattenflaska, tejprulle och gasbinda kan vara värt att packa ner i väskan! Nu är nästa steg att komma ner på en träning…

 

Vad kostar det?

Att prova kostar ingenting. Hos oss får du prova rugby i tre veckor utan kostnad och är ändå försäkrad på träningarna. Efter tre veckor vill vi att du betalar medlemsavgiften. Dessutom betalar alla som tränar med oss en träningsavgift. Träningsavgifter används exempelvis till att betala träningsplaner och resor till matcher.

 

Hur börjar jag?

Kom ner på en nybörjarträning och prova på rugby. Vi har särskilda träningar för dig som är 16 år eller äldre på måndagar och onsdagar kl 18.30 – 20.00 (samling sker 18.15). Till våra barn- och ungdomslag är nybörjare välkomna på de ordinarie träningarna. Alla träningar sker på Skarpnäcks Sportfält, samling vid de gula containerna. Du får gärna skicka ett mail innan du kommer så att vi vet att vi ska hålla utkik efter dig. Läs gärna mer på respektive lags sidor eller kontakta oss om du har frågor.

 

Barn- och ungdom – ungdom@hammarbyrugby.se
Damer – dam@hammarbyrugby.se
Herrar – herr@hammarbyrugby.se
Old boys (före detta spelare) – oldboys@hammarbyrugby.se