Då är chansen här! Hammarby Rugby söker just nu nya spelare i olika åldrar och av olika könstillhörighet! Oavsett rugbyerfarenhet, både nybörjare och tidigare spelare, är välkomna till oss! Vi har barn- och ungdomslag och seniorlag i olika kategorier och önskar att utöka vår verksamhet med fler spelare och lag.

 

Har du vad som krävs för spela rugby?

I många sporter kan det vara svårt att få möjlighet som vuxen vara nybörjare och att börja med en ny sport, men i rugby erbjuder vi den möjligheten! Vill du träna för gemenskapen eller träna för att bli bäst? Du väljer själv på vilken nivå du vill lägga ribban så hjälper och stöttar vi dig i din utveckling och möjliga satsning. Rugby är en sport för alla!

 

Vad behöver du för att spela rugby?

Fotbollsskor, tandskydd och oömma kläder! En vattenflaska, tejprulle och gasbinda kan vara värt att packa ner i väskan! Nu är nästa steg att komma ner på en träning…

 

Vad kostar det?

Att prova kostar ingenting. Hos oss får du prova rugby i tre veckor utan kostnad och är ändå försäkrad på träningarna. Efter tre veckor vill vi att du betalar medlemsavgiften. Dessutom betalar de flesta som tränar med oss en träningsavgift. Träningsavgifter används exempelvis till att betala träningsplaner och resor till matcher.

 

Hur börjar jag?

Registrera dig gärna via vårt medlemsformulär så att vi vet att du vill komma till oss och prova. Då kan vi skicka dig uppdaterad information och ledarna vet det de behöver veta om dig.

Under sommarhalvåret tränar vi på Gubbängens Rugbyplaner och Skarpnäck Sportfält. Läs mer på respektive lagsida eller i vår kalender för att hitta aktuell information. Maila oss på info@hammarbyrugby.se om du vill veta mer.

 

Barn- och ungdom – ungdom@hammarbyrugby.se
Damer – dam@hammarbyrugby.se
Herrar – herr@hammarbyrugby.se
Veteraner (före detta spelare) – veteran@hammarbyrugby.se