Till våra barn- och ungdomslag har vi ett team av ledare och tränare som hjälps åt på träningar och matcher. Teamet består av våra äldre ungdoms- och juniorspelare tillsammans med äldre och erfarna tränare. Att vi har ett ledarteam innebär att det kan vara olika tränare på plats vid olika träningar men teamet arbetar nära varandra och leder lagen tillsammans. Ledarteamet når du på ungdom@hammarbyrugby.se

 

John Oxford – Barn- och ungdomsansvarig styrelsen

Bild på John OxfordJohn kom till föreningen 2017 och har sedan dess varit engagerad i barn- och ungdomsverksamheten. Han har tidigare varit aktiv inom rugbyn i Norge, bland annat som lagkapten för Oslo Rugby 1986-1990 och som landslagsspelare 1984-1993.

 

 

Jesper Liljestrand – Tränare

Jesper är grönvit i både hjärta och själ och spelade i Hammarbys B-lag 2009-2012. På barn- och ungdomssidan har han varit engagerad sedan 2014. Idag är han tränare och ansvarar för viss administration, exempelvis närvaroregistrering och bokning av träningstider.

 

Rikard Gunnarsson – Tränare

Rikard har varit en del av Hammarby Rugby sedan 2014 och är sedan hösten 2018 en av huvudtränarna i barn- och ungdomsverksamheten.

 

Nicolas Dias – Hjälptränare

Nicolas började spela 2015 och har varit engagerad som ledare för barn- och ungdomslagen sedan i höstas.

 

Elias Schweitz – Hjälptränare

Elias har spelat rugby sedan 2009 och spelar idag för Attila U18 då Hammarby just nu inte har ett eget lag i denna ålder. Sedan sommaren 2018 har Elias också tränat med juniorlandslaget och i slutet av mars 2019 representerade han för första gången Sverige i en landskamp.

 

Alexander Baker – Hjälptränare

Alexander är sedan hösten 2018 en del av ledarteamet och Hammarby Rugby. Tidigare har han spelat för Stockholm Exiles.