Under september och oktober satsar vi på en insamling för att hjälpa våra barn- och ungdomsspelare att bli ännu mer grönvita. Alla pengar vi får in via Sponsorhuset och deras samarbetspartner www.panel.se kommer att användas till tränings- och matchkläder. Vi vill bli mer synliga och förstärka gemenskapen genom att vi alla har samma kläder både på träningar och matcher. Om pengarna räcker blir det också t-shirts att kunna ha i skolan för att få fler att börja spela rugby.

Varje person som registrerar sig på både Sponsorhuset och www.panel.se genererar just nu 50 kronor till föreningen. Om 50 personer gör det räcker det till både träningströja och t-shirt till skolan för alla spelarna. Då kommer vi framöver vara grönvita på både träning och match.

Specialerbjudande just nu
Till och med den 21 september får vi 20 kronor för varje ny medlem som registrerar sig på Sponsorhuset. På Sponsorhuset kan du handla i över 600 kända nätbutiker. Varje köp ger pengar tillbaka både till dig och till vår förening utan att du betalar något extra.
Att registrera dig tar bara några minuter, så gör det redan nu.

Grönvita spelare klappar i händerna

Hammarby tackar publiken efter matchen Hammarby-Erikslund 180826. (Foto Romus Ramström)

Vill du stödja oss på andra sätt?

Självklart finns det fler sätt att hjälpa oss som förening. I det senaste nyhetsbrevet listade vi totalt fem sätt, och förutom de två sätten ovan kan du också

3) Bli månadsgivare
I vårt månadsgivarprogram är pengarna öronmärka för ungdomsverksamheten. Genom att bli fast månadsgivare av ett belopp som du själv bestämmer så styr du din sponsring direkt till föreningens ungdomsverksamhet. Pengarna gör till exempel att vi kan ge våra barn- och ungdomsspelare möjligheten att delta på matcher och turneringar till låga eller inga kostnader alls och att vi har möjlighet att betala en liten ersättning till tränarna för lagen. Som månadsgivare använder du postgironummer 713273-1.

4) Bli medlem
Att vara medlem i Hammarby IF Rugbyförening kostar 100:- för dig under 18 år, 200:- för dig som är 18 år eller äldre och 400:- för en hel familj. Ju fler medlemmar vi är, desto starkare är vi som förening. Medlemsavgiften betalas till postgiro 855436-2 och inbetalningen behöver märkas med personnummer, adress och rugby för att vi ska veta att du blir medlem hos just vår Hammarbyförening.

5) Bidra med din tid
I föreningen finns det många saker som ska göras men som inte behöver ta så lång tid. Vi är övertygade om att alla kan bidra med något. Kanske kan du stå vid grillen på hemmamatchen den 30 september? Kan du hjälpa oss att ordna en sponsor till herrlaget inför nästa säsong? Eller så vill du vara med och ordna en träff för före detta spelare? Oavsett vilket så är din tid värdefull – anmäl ditt intresse för att hjälpa oss.

Läs gärna hela nyhetsbrevet, och signa upp dig för att få det på mailen i fortsättningen. Vårt förra nyhetsbrev hittar du här.