Idag har vi glädjen att presentera Bemannix som ny partner till oss i Hammarby Rugby! Bemannix, som i år firar 10 år som bolag, står på tre ben och arbetar med bemanning, rekrytering och utbildning. De finns i flera olika branscher och bidrar med personal inom lager, transport, fastighet, industri och kontor.

Vårt avtal gäller i ett år och innefattar flera möjligheter för oss som förening. Utifrån behov hos Bemannix, respektive hos våra spelare, kan spelare bli erbjudna jobb. Även du som är företagare kan gynnas av detta avtal. Om du behöver personal för exempelvis en tillfällig arbetstopp eller under sommaren – och säger att du hittade Bemannix genom oss som förening – så ger det oss en extra kickback. På det här sättet blir samarbetet en vinst för oss på flera sätt.

Anja Näslund, ordförande Hammarby Rugby

När säsongen drar igång i maj är det dags för Jim Björkman, Bemannix grundare, att bevista sin allra första rugbymatch på Gubbängen och vi hoppas att det ska bli många flera – både i år och längre fram.

Mer information om Bemannix hittar du på deras hemsida. Eller vill du redan nu kontakta dem för att se hur de kan hjälpa dig med personal? Du når dem på 08-555 687 49 eller info@bemannix.se. Hälsa från oss i Hammarby Rugby!

Är du nyfiken på vad ett samarbete med oss skulle kunna innebära? Se mer under Bli sponsor eller kontakta oss direkt på partners@hammarbyrugby.se så tar vi ett samtal.