Spelare står på rad och väntar på passning.

Inomhusträning för ungdomarna. Här är det touchrugby, matchspel utan tackling som pågår.

Jul- och nyår har passerat, och i och med januaris intåg är också våra träningar igång igen. Ungdomarna som har tränat hela hösten har denna vecka sin tredje träning för 2019, Herrarna startade upp förra veckan och börjar nu sakta dra igång inför säsongen.

I ungdomslagen tränar alla tillsammans på onsdagkvällar och tränarteamet består av totalt sex tränare som hjälps åt med att träna åldersgrupperna. Nya spelare är välkomna på alla träningar. Kontakta gärna barn- och ungdomsansvarig innan ni kommer så att vi kan ta emot er på bästa sätt.

Herrarna kör inomhus en gång i veckan och då tränar alla spelare från 17 år tillsammans. På dessa träningar är nya spelare välkomna liksom du som tidigare spelar rugby och vill hålla igång även om du inte vill satsa hårt. Här hittar du mer info om inomhusträningarna.

Damerna kommer att starta sina träningar första veckan i april. Om du redan nu är intresserad av att vara med så kontakta redan nu vår damansvarige.

Oavsett lag får du testa att träna med oss vid tre tillfällen innan du behöver betala medlemsavgift. Medlemsavgiften säkerställer att du är försäkrad på träningen när testförsäkringen inte längre gäller. Prata gärna med ansvarig ledare om du har funderingar kring detta, eller maila oss.