I helgen var det inte bara premiär för 6 nations, det var också uppstart för Hammarby Club Social. Hammarby Club Social är egentligen ett enkelt koncept, en social tillställning för hela eller delar av medlemmarna i Hammarby IF Rugby. Den här gången var det herr- och damspelarna som träffades.

Personer som tittar på en tv-skärm.

Herr- och damspelare kollar in första omgången 6 nations.

 

Herrarna startade med ett lagmöte med uppsnack inför kommande säsong. Inom kort kommer Tävlingskommittén för Svenska Rugbyförbundet att släppa matchkalendern, och vi är så taggade. Därefter anslöt damerna och totalt ett 15-tal personer kollade in helgens två första matcher i 6 nations och umgicks.

Fler Hammarby Rugby Club Social på gång

Idén är att ett par gånger under året genomföra olika event med fokus på att umgås. Just tredje halvlek, att umgås med motståndarna är speciellt inom rugby och gemenskap är ett av värdeorden för såväl internationell som svensk rugby. Det är dessutom något som vi i Hammarby värderar högt, och nu är det dags att leva upp till det. Våra ”social clubs” är oftast öppna för medlemmar som tillhör den aktuella målgruppen, ibland kan de också vara öppna för före detta medlemmar.

För våra dam- och herrlag planeras det fler liknande event under försäsongen. Dessa är interna aktiviteter som endast spelare i lagen bjuds in till. Näst ut är dock en träff för Old-boys. Inbjudan till den kommer inom kort, men vi kan redan nu tipsa dig som är tidigare spelare i Hammarby IF Rugby att boka den 23/2 kl 17.00.