Det har diskuterats ett tag, och nu är det äntligen dags för en oldboys-träff i Hammarby.  Träffen äger rum den 23 februari från klockan 17 och framåt på Pitchers vid Mariatorget. Agendan är enkel, lite info från styrelsen om vad som är på gång i föreningen, snack och så klart bra rugby, det är dags för Wales att ta emot England hemma i 6 Nations.

Spelare uppställda på rad under ett rugbymål.

Lagbild från 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Träffen är en av flera som föreningen gör under året på temat Hammarby IF rugby Social Club. Träffarna gör vi för att lyfta en av de saker som är absolut viktigast inom rugbyn, nämligen gemenskapen.

20 år nästa år

Styrelsens förhoppning är du som tidigare spelat och varit aktiv i föreningen är sugen på att komma tillbaka. Kanske vill du kolla på rugby med gänget, spela en match ibland, eller göra något annat för föreningen. Aktiviteterna väljer ni själva. 2020 fyller föreningen 20 år, och under åren har vi haft både många spelare och medlemmar som vi hoppas ska vilja ta med historien in i framtiden. Kan du inte komma på träffen just den här gången, men är intresserad av att veta mer, kontakta oldboys@hammarbyrugby.se. Har du foton eller en historia från de 20 åren som du vill dela med dig av får du gärna skicka den till info@hammarbyrugby.se.

 

HammarbyRugby – Inbjudan Oldboys 190223