Nu har vi ett lag, en trupp, som är redo för och väntar på sin första seriematch! Länge trodde vi att debuten skulle den 2 maj, men som läget är nu har vi flyttat fram fokuset och hoppas på augusti.

 

Ett antal personer springer huller om bullerpå en gräsplan och passar bollar.

Bara några veckor efter vår första träning var vi ett helt gäng som tränare tillsammans. Nu vill vi bli ännu fler!

Vi har under vårt första år tränat tillsammans nästan exakt varje vecka! Vi har alla fått lära känna nya härliga människor och fått nya kamrater på vägen. Vi har tittat på rugby tillsammans, SM-finaler, VM-finaler och Six-nations. Och vi har ätit gott ihop på bland annat Hammarby Rugbys årsmiddag och födelsedagsfest!

 

Vi vill mycket mer

Vi i Rugbybönorna vill inte bara spela rugby, vi vill få sporten att växa och vi vill få den att utvecklas. Vi har en långsiktig plan för detta! Vi fortsätter att rekrytera och vi söker dig som tidigare utövat idrott och som nu längtar efter en ny utmaning! Vi i Hammarby Rugby har ett kittlande mål om att ha två lag 2025. Kom och var med, kom och var en del av Rugbybönorna och Hammarby Rugby du också!


Vi ser fram emot både tuffa matcher och nya lagkamrater! Kom som du är!

Läs mer om våra träningar här.