Försäsongen är i full gång, och vi är glada att kunna meddela att våra träningar har startat igång igen! Efter en välförtjänt vinterpaus är det nu dags att återförena sig med lagkamraterna och starta träningen inför den spännande säsongen framför oss. Om du inte spelat rugby tidigare så är detta dessutom ett perfekt tillfälle att börja!

En rugbyboll med texten ”Hammarby Rugby” ligger på en snötäckt rugbyplan

För våra ungdomsspelare är detta en fantastisk möjlighet att utvecklas inom rugbyns underbara värld. Vi har dedikerade tränare och ledare som är redo att dela med sig av sin kunskap och passion för sporten. Därför ser vi fram emot att se våra unga talanger växa och blomstra under säsongen.

Men det är inte bara våra ungdomssektioner som är igång – även våra seniorlag är på väg att sparka igång säsongen. Förbered er för spännande matcher, hårt arbete och gemenskap som bara rugby kan erbjuda. Vi är redo att kämpa, tävla och visa vårt engagemang för sporten, och vi hoppas att ni är lika ivriga som vi är!

Surfa in på svenska lag för mer detaljerad information kring just ditt lags träningar. Detta blir en säsong fylld med passion och kamratskap, och vi ser fram emot att dela den med er alla. Kom och var en del av Hammarby Rugby – tillsammans gör vi säsongen 2024 oförglömlig!

Testa på!

För de som är nya på rugby och vill prova på denna fantastiska sport, är ni mer än välkomna att ansluta er till våra träningar och uppleva rugbyns magi själva. Vi har plats för alla åldrar och nivåer – oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare. Så om du är sugen på att testa på något nytt så finns det plats för dig i vår rugbyfamilj.

Om du är nyfiken på att testa rugby så kan du läsa mer om det här!