Förra året startade vi upp ett nytt damlag för Hammarby Rugby och i år hoppas vi ha seriepremiär!! Nu behöver vi bli några fler för att ha en stabil trupp. Har du spelat förut och är sugen på en comeback? Har du tidigare varit aktiv inom någon annan idrott och vill hitta en ny utmaning? Kom till oss!

Flera små foton med personer fotade i grönsvarta kläder. Varje person står bredvid en bild om dopningsfri idrott. Ovanför varje bild kan du läsa vilken idrott man tränade innan man började med rugby.Vilka är vi?

Vi är just nu ca 20 st damer mellan 16 – 38 år som tränar regelbundet, tisdagar och torsdagar på Skarpnäcks Sportfält. De allra flesta av oss har sysslat med idrott i någon form tidigare och skolat om till rugby. Vi har som mål att vara en trupp på ca 30 spelare för att skapa hållbarhet på sikt, vilket innebär att vi fortfarande söker ca 10 ytterligare nya spelare.

Vad vill vi?

Vi vill ge alla möjligheten att upptäcka rugby och vår gemenskap. Nya spelare är välkomna hela tiden. Nu när våren har sett ut som den har gjort, har det dessvärre påverkat våra möjligheter till rekrytering av nybörjare. Därför vill vi nu även vända oss till dig som redan har spelat rugby.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till en comeback eller ett gästspel i höst (alt. dela vidare denna info till någon ev. intressent). Detta med syfte att stärka och fylla ut vår 15-mannatrupp, där majoriteten är nybörjare. Serien är planerade att starta den 22 augusti. Förbundet har satt 20 juni som sista datum för övergångar från andra föreningar för spel i slutspelet, men oavsett om du bestämmer dig före eller efter det så är du välkommen till oss.

 

Om inte du själv vill spela?

Kanske du vet andra som kan vara intresserade? Vi uppskattar om du som rugbyambassadör sprider vår efterlysning vidare. 

Vill du inte spela men vill vara med i en förening som vill framåt? Vi har siktet högt de kommande 5 åren och söker bl.a. en flickansvarig som kan få flickverksamheten att växa och utvecklas! Kanske vill du hellre vara lagledare för damlaget? Så om du fortfarande har hjärtat kvar i rugbyn och även känner för att ha en fot där, tveka inte att höra av dig till oss i Hammarby Rugby. Vi växer så att det knakar. Kom och var en del av denna tillväxt och utvecklingsmöjlighet. 

Ses vi inte på annat sätt hoppas vi att du får möjlighet att ha vägarna förbi när vi spelar i höst!

 

Välkommen!! Hammarby Rugby – mycket mer än bara sport! 

 

Kontaktperson: Viktoria Svangren, sport- och damansvarig Hammarby Rugby

dam@hammarbyrugby.se 

info@hammarbyrugby.se