Idag kan vi tillsammans med Nordic Rugby äntligen presentera Hammarby Rugbys föreningsshop. Föreningsshopen vänder sig till dig som är spelare, medlem eller supporter. En detalj som vi i styrelsen är stolta över är att butiken speglar vår ambition om att vara en jämställd förening, plaggen är antingen unisex eller så finns de i både dam- och herrversion.

Några av de produkter som finns i webbshopen

Kläderna är specialframtagna för Hammarby Rugby och går självklart i Hammarbygrönt. En hel del av plaggen är tänkta för träning, men det finns också t-shirts, pikéer och hoodies att ha till vardags. Längre fram kommer det också en supportertröja som replica av våra matchtröja.

 

Hur funkar shopen

Shopen går att nå direkt via länken www.nordicrugby.com/product-category/hammarby/  Den finns också länkad från föreningens startsida. I överenskommelsen med Nordic Rugby ingår att vi som förening tjänar på det som handlas i butiken. Ju mer som handlas desto mer pengar får vi, helt enkelt. Om du också vill tjäna lite extra finns det paketpriser som ger även dig rabatt. Alla beställningar skickas till dig som beställare, frakten är 69:- per tillfälle. Precis som tidigare köps shorts och strumpor till  match direkt från föreningen.

I dagsläget har vi inga särskilda kläder för barn utan istället väljer ni de minsta storlekarna. Har du önskemål på produkter som du tycker saknas? Hör gärna av dig till oss med dina idéer. Vårt mål är att tillsammans med Nordic Rugby kunna utveckla sortimentet över tid utifrån det som önskas.

 

Ytterligare ett steg mot ett starkt Hammarby Rugby

Klädshopen är ytterligare ett steg i föreningens arbete om att bli en sammansvetsad förening med ett starkt varumärke. –En egen webbshop har funnits i planerna i ungefär två år, och tillsammans med Nordic Rugby har vi kunnat göra det vi vill. I och med att vi växer som förening är det nödvändigt att ha en bra samarbetspartner som hjälper oss med både logistik och utveckling säger John Oxford i Hammarby Rugbys styrelse och den som har tagit fram shopen. Förutom shopen är också Nordic Rugby leverantör av matchstället till föreningens nystartade damlag som spelar sina första tävlingsmatcher senare i år.