Nu kan du själv söka eller nominera någon till en plats i styrelsen. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav, det viktiga är att du brinner för arbetet och föreningen. Alla medlemmar är välkomna att söka.

Styrelsen vill särskilt gärna se sökande med erfarenhet och kompetens inom ekonomi, sponsring, företagsutveckling och/eller med stort nätverk inom näringslivet. Sista dag för ansökningar/nomineringar är den 13 januari. Berätta kort om varför du/den nominerade skulle passa bra i styrelsen för Hammarby rugby. Valberedningen kommer fortlöpande att kontakta sökande för eventuella ytterligare frågor. Styrelsen väljs av årsmötet som hålls den 20 februari.

 

Fler sätt att engagera dig på

Om du inte har möjlighet att ställa upp för val till styrelsen i år men ändå har intresse av någon form av engagemang, nu eller i framtiden, vill vi ändå att du hör av dig med en intresseanmälan. Hammarby rugby vill gärna lyfta engagemanget för klubben på samtliga nivåer; styrelseledamöter, suppleanter och i de olika kommittéerna och även bygga på längre sikt. De arbetsgrupper som finns är Sponsorgruppen, Eventgruppen och Matcharrangemangsgruppen. Det finns också möjlighet att bidra med andra saker,  kanske vara manager för ett av våra lag eller administrera vår hemsida. Om du är nyfiken finns det alltså flera sätt att växa inom klubben och lära dig mer om vad de olika uppdragen innebär.

Valberedningen tar emot nomineringar och intresseanmälningar på e-postadress: valberedning@hammarbyrugby.se senast den 13 januari kl 23.59. Om du har frågor kan du skicka dem och ditt telefonnummer till samma adress så ringer vi tillbaka.

 

Vänliga hälsningar

Signe, Matt och Jesper för Valberedningen