Strax före jul fick vi nya och hårdare restriktioner på grund av pågående pandemi. Stockholm Stad har till följd av detta beslutat att stänga alla träningsanläggningar tom 24 januari.

Hammarby Rugby ställer därmed in samtliga träningstillfällen i föreningens regi tom 24 januari. Fysiska möten och träffar får inte heller genomföras och planerade möten som kommande ekonomi- och styrelsemöten flyttas online.

 

Vi hoppas att smittoläget i Stockholm lugnar sig så att vi får komma igång med träningarna i slutet av januari. Besked kommer under vecka 3, men styrelsen kommer avvakta uppdaterade riktlinjer från myndigheter och förbund innan ett beslut tas. Beskedet förmedlas i våra medlemskanaler så väl som här på vår hemsida och Facebook-sida.

 

Om du har frågor om hur Hammarby Rugby hanterar covid-19 är du välkommen att kontakta oss på info@hammarbyrugby.se eller ordforande@hammarbyrugby.se

Kategorier: Föreningen