Under senvintern har flera avtal knutits mellan oss som förening och nya samarbetspartners. Samarbetsavtalen är olika i sin längd och omfattning men har som gemensam nämnare att de alla bidrar till att vi kan fortsätta driva föreningens utveckling framåt.

”För oss är alla samarbeten relevanta som gynnar båda parter” säger Jaco van Veen, ansvarig för föreningens arbete med samarbetspartners. Han fortsätter: ”Vi vill kunna ge något tillbaka och därför kan avtalen se olika ut beroende på hur de förutsättningarna ser ut.”

 

Tre nya samarbetspartners

Med IT-konsultbolaget Bendix Consulting AB har vi tecknat ett avtal för 2021-2022 som bland annat kommer att gynna våra dam- och herrlag i deras seriespel.

På de här tröjorna finns det fortfarande plats för några loggor inför kommande säsong.

Med Axon Profil har vi en annan typ av överenskommelse. De är återförsäljare av profilmaterial och i samarbetet med oss stöttar de bland annat så att våra spelare kan få fler praktiska produkter som vi har nytta av. Om ett par veckor kommer till exempel ett stort lass med gympapåsar, perfekt till förvaring av leriga rugbyskor.

Den tredje nya samarbetspartnern som vi i år får jobba närmare är MZ Plåt, ett plåtslageri i Stockholmsområdet. Bolaget arbetar med olika typer av kunder som behöver hjälp med exempelvis nyanläggning eller renovering av tak, fasadarbeten och snöskottning. I år kommer samarbetet med oss bland annat gynna våra barn-och ungdomslag.

 

Flera långsiktiga samarbeten

Sedan tidigare har vi JvV Trädgårdsservice, Scala4, Crossfit Kapacitet och inte minst SMC Rivningsverktyg som viktiga partners till oss. Flera av avtalet är fleråriga och samarbetet med Crossfit Kapacitet innebär till exempel att våra medlemmar tränar billigare hos dem. I år har vi också förlängt vårt avtal med Nordic Rugby som vi tecknade förra året. Just nu är de bland annat i full fart med att leverera nya tröjor till herrlaget och ytterligare ett matchställ till vårt damlag.

Ytterligare några spännande samtal pågår och vi hoppas att vi under våren ska kunna knyta ytterligare ett par partners till oss. Är du nyfiken på vad ett samarbete med oss innebär? Kontakta oss på ekonomi@hammarbyrugby.se.