Nu är vår föreningsshop i samarbete med Nordic Rugby öppen igen och alla som vill köpa Hammarby Rugby-kläder har chansen. Samtidigt lanserar vi ett samarbete med Decathlon som innebär att när du handlar via dem får vi som förening pengar tillbaka. Samarbetet med Decathlon gäller alla varor och passar så klart extra bra om du ska köpa nya skor eller träningskläder.

Följande gäller:

Föreningsshopen via Nordic Rugby

Öppen 4-20  maj

Du beställer via länken ovan och får varorna levererade hem till dig. Leverans sker efter den 20 maj.

 

Några av de produkter som finns i webbshopen

Vi har lyssnat på feedbacken från förra året och damshortsen är utbytta till en ny modell. Det kommer också skyddande överdragskläder att ha om det regnar. Har du fler önskemål? Maila oss på shop@hammarbyrugby.se

 

Psst! Du vet väl att du som är ny medlem och betalar din träningsavgift för första gången får 200:- rabatt i Föreningshopen via Nordic Rugby? Rabatten ges genom att du skickar in en kopia på din beställning till ekonomi@hammarbyrugby.se (förra året fick alla som betalade sin träningsavgift en gratis tröja men detta erbjudande har nu ändrats).

 

Decathlon Sportshop

Öppen jämt

Du beställer varorna enligt deras villkor och alla frågor hanteras av dem. Vi som förening får 10% tillbaka på alla köp vilket gynnar föreningens ekonomi.

Frågor? Kontakta oss på shop@hammarbyrugby.se så hjälper vi dig