Från och med denna vecka hittar ni några av Hammarby Rugbys profilkläder i Hammarby-butiken Magic City. Butiken ligger mitt på söder och drivs av Bara Bajare. Den är en samlingsaffär för fans till Bajen och allt överskott går till olika Hammarby-projekt. Sedan tidigare kan du exempelvis hitta kläder från Hammarby Roddförening i butiken. Här finns också Bara Bajares egen kollektion och andra hammarby-kläder.

Nu har också vi i Hammarby Rugby flyttat in. På plats i butiken finns hoodies, t-shirts, mössor, halsdukar och våra chokladkakor. Än så länge finns kläderna i den fysiska butiken, men inom kort kommer de också i webbshopen. I samband med lanseringen hos Magic City gör vi en prisjustering i vår egen shop. Priserna du hittar hos Magic City är desamma som när du handlar direkt av oss i föreningen.

– För oss i Hammarby Rugby är samarbetet med Magic City ett bra sätt att nå ut till Hammarby-familjen, säger John Oxford, ansvarig för Hammarby Club Shop. -Vi hoppas att vi på detta sätt ska få ännu fler hammarbyare att känna till vår verksamhet. Kanske är det några som vill testa att träna rugby, eller så får man upp ögonen för att titta på våra matcher.

Adress: Södermannagatan 34

Hemsida: www.barabajare.se

Öppettider: Alltid öppet i anslutning till fotbollens seniormatcher. Därutöver öppet för event och vid särskilda tillfällen. Exempelvis är det öppet 19 mars, ett bra tillfälle att besöka butiken.

Vår egen butik

Vi kommer fortsätta att ha ett större utbud av kläder i vår egen shop. Den har bland annat öppet i anslutning till träningar och under 2022 planerar vi en förbättrad webbshop och att ha öppet vid hemmamatcher. Håll ögonen öppna för mer information framöver.

Har du frågor om samarbetet eller vill veta mer om våra varor är du välkommen att kontakta oss.

Bilder på de varor som just nu finns hos Magic City: Halsduk 200kr, Hoodie 500kr, Mössa 200kr, T-shirt 250kr.