Vår vårförsäljning av Newbodys underkläder är lika traditionsenlig som påsken. Den startar vid lite olika tillfällen från år till år, men vi vet att den kommer. Och i onsdags var det dags igen, då gick de första säljlänkarna ut.

Den här gången säljer våra verksamheter var för sig och pengarna går till den ”vanliga driften”, alltså träningsmaterial, resor till matcher etc. Väljer du att handla från barn- och ungdoms länk kan du vara säker på att pengarna stöttar dem i deltagandet av rugbyfestivaler och handlar du från någon av våra seniorgruppers länk så vet du också vilken verksamhet som kommer dra nytta av pengarna. Du kan också stötta hela föreningen genom att handla från vår allmänna länk. Intäkter som kommer den vägen används där de gör mest nytta i föreningens ekonomi.

Försäljningen är igång från 13 april-31 maj, men det finns ingen anledning att vänta. Du betalar tryggt och säkert direkt till Newbody som ser till att leveransen går direkt till dig. Har du frågor, kontakta oss på ekonomi@hammarbyrugby.se. Här kan du kan läsa mer om hur våra tidigare försäljningar har gått.

Årets säljlänkar

Här hittar du våra säljlänkar till den här omgången, välj själv vem du handlar från.

Försäljning av olika saker är ett våra sätt att dra in pengar för att finansiera vår verksamhet. Om du inte vill eller behöver just underkläder finns det andra sätt att stödja oss. Inom kort kommer det exempelvis säljas korv, du kan bli månadsgivare, eller kanske göra dina internetköp via sponsorhuset. Vi söker också alltid efter nya sponsorer, kontakta partners@hammarbyrugby.se om du vill veta mer.