Idag har vi äntligen glädjen att berätta att Hammarby Rugby Webshop nu öppnar. Vi öppnar den genom ett samarbetsavtal med NavX som kommer att ansvara för driften av shoppen. Du hittar den på www.hammarbyrugbyshop.se.


E-handelsföretaget NavX har skrivit på ett flerårigt avtal med Hammarby Rugby där flera delar ingår. Den huvudsakliga delen i avtalet innebär att NavX kommer att driva webshoppen åt oss som förening. All förtjänst från shoppen går till Hammarby Rugby. Samtidigt som vi får en bra spridning sparar det våra ideella krafter när vi inte behöver driva webshoppen själva.

Några av alla produkter som du hittar i vår nya webshop.

Punkten att starta en egen webshop har funnits i vår strategiska plan under flera år. Kanske har du sett att vi tidigare har testat andra varianter och i vår utvärdering har vi kommit fram till att detta samarbete ger oss en webshop som motsvarar det vi önskar. I och med den helhetslösning som samarbetet med NavX innebär kommer vi kunna fortsätta jobba med flera partners gällande material och kläder. Det innebär att du i shoppen kommer hitta produkter framtagna tillsammans med våra produktleverantörer Nordic Rugby, Axon och Decathlon. Utbudet i webbshoppen är detsamma som i vår fysiska shop som har öppet på matcher, men med webshoppen har vi nu möjligheten att på ett ännu bättre sätt nå dig som inte kan komma förbi Gubbängen.

Replican, finns i storlek XXS-XXXXXL.
Vad hittar du i shoppen?

I shoppen hittar du alla supporterartiklar där vår Replicatröja framtagen av Nordic Rugby har blivit riktigt uppskattad. Det finns också mössor och halsdukar, samt exempelvis det senaste tillskottet termosmuggen. Den sistnämnda är framtagen tillsammans med profilföretaget Axon och perfekt när du står som publik på läktaren. Du hittar också träningskläder, gamla matchtröjor och andra Hammarby Rugby-artiklar. Nya varor tillkommer lite då och då, så hittar du inget som passar dig just nu, kika in igen längre fram.

Du kommer även i fortsättningen hitta ett urval av våra varor hos Magic City på söder. Det alternativet passar dig som vill prova kläderna innan du handlar, eller som blir akut sugen på en Hammarby Rugby-tröja.