En klunga mellan Hammarby och Exiles

Den här veckan startade herrarnas träningar igen och de har siktet inställt på helgens stora händelse. Nu är det nämligen dags för Stockholm International Tens, och Hammarby är med i matchen tillsammans med Stockholm Exiles, Vairas-Kalvis från Litauen och Akuma Beavers från Storbritannien.

Turneringen blir för Hammarby en uppstart på hösten och en bra värdemätare inför höstens kvarvarande 15-manna-matcher. Inför turneringen har laget tränat på och ser fram emot en bra matchhelg mot tufft motstånd samt en rolig tredje halvlek.

Matchschemat för lördag 4/8 är klart och Hammarby har sin första match 11.30 mot Akuma Beavers. Därefter spelar vi kl 14.00 och avslutar med lokalderby mot Stockholm Exiles kl 16.00. Matcherna spelas på Skarpnäcks Sportfält där ett eventområde finns. Det är också där den tredje halvleken, som hänget efter matcherna brukar kallas, håller till. Hela helgen används flera parallella spelplaner vilket gör att det ofta pågår 2-3 matcher åt gången. Det är med andra ord en riktigt bra chans till mycket och bra rugby med både svenska och internationella lag.

Matchschema

11.30 Akuma Beavers – Hammarby
14.00 Hammarby – Vairas-Kalvis
16.00 Hammarby – Stockholm Exiles

Mer info och hela spelschemat finns på den officiella hemsidan.

 

Är du sugen på att testa rugby? Herrarna tränar tisdagar och torsdagar klockan 19.00 på Skarpnäcksfältet. Både tidigare spelare och nya är välkomna. Hör gärna av dig till de ansvariga för herrlaget för mer information.