Ta chansen att bidra till Hammarby Rugby, till svensk rugby i allmänhet och samtidigt få möjligheten att se Sveriges landslag ta emot Tjeckien!

Äntligen är det dags för landskamp på Stockholms stadion igen! Den 28 oktober tar Sverige emot Tjeckien och svensk rugby behöver din hjälp vid landskampen. Alla föreningar är inbjudna att delta som funktionärer, så även Hammarby Rugby.

Utöver att du får möjligheten att se landskampen så bidrar du till svensk rugby genom att vara funktionär under matchen. Det är Stockholms rugbyförbund som samordnar det hela och genom att bidra som funktionär så bidrar du även till att Hammarby Rugby får betalt per timme som du är volontär.

Stockholms rugbyförbund kommer att fördela de olika arbetsuppgifterna under nästa vecka. De är framför allt i behov av personer över 18 år (eftersom du behöver vara över 18 år för att genomför majoriteten av arbetsuppgifterna), men det går även bra att vara funktionär om du är under 18 år – det anger du i anmälningsformuläret. Om du vill vara med, anmäl dig så snart som möjligt, dock senast lördag 14 oktober. Anmälan gör du på denna länk: Anmälan volontär, Landskamp 28/10-23 (google.com)

Heja Sverige, heja Bajen och heja svensk rugby!

Rugbyboll i solsken
Kategorier: Föreningen